Teleco – Telair services

Teleco Group

TELECO GROUP is een groep van toonaangevende bedrijven in de vrijetijdsvoertuigenbranche met het hoofdkantoor in het noorden van Italië.

TELECO SPA ontwerpt, produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment van apparatuur en uitrusting voor de ontvangst van zowel terrestrische als satelliet-tv-signalen, tv-toestellen, navigatieapparatuur, camerasystemen, multimediasysteem en fotovoltaïsche modules.

TELAIR SRL is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van airconditioners, stroomgeneratoren en omvormers. Al deze producten worden in heel Europa gecommercialiseerd en ondersteund.

RTS is Service partner van Teleco

RTS is een servicepartner voor de Teleco en Telair producten. Bij ons kunt u terecht voor de service en reparatie van de Teleco en Telair producten.
Binnen onze organisatie kunt u ook terecht voor de aanschaf van de Teleco en Telair producten. Hiervoor kunt u terecht op de webshop www.teleco-store.nl.

Of neemt u gerust contact op.

Diensten RTS

Moving Intelligence

Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken producten van Dometic. U hebt allemaal een ding gemeen. U bent een liefhebber van het prachtige buitenleven. 

Defa

NDS is de specialist in energie beheer voor uw recreatievoertuig.  Accu’szonnepanelenomvormersladers en andere energie voorzieningen.

Clifford

Acebikes. Zij bieden kwalitatief zeer goede producten die ook zeer gebruikers vriendelijk worden gemaakt.

East Innomotive

TELECO ontwikkelt satelliet ontvangers voor de campers en caravans. TELAIR ontwikkelt mobiele airconditioning systemen en efficiente generatoren.