Dometic Airconditioners

Dometic Airconditioners

Dometic levert het breedste aanbod airconditioners, die u genoeg flexibiliteit geven – wat vooral belangrijk is als u weinig ruimte heeft.
Dometic levert dakairco’s en onder de bank airco’s plus een breed scala aan accesoires.
De dakairco’s zijn zeer efficient en de ideale oplossing voor het besparen van ruimte in uw recreatievoertuig. Daarnaast wordt er een onder de bank airco aangeboden, waarmee u een airco unit kunt installeren zonder de aerodynamica van uw voertuig te beinvloeden.

U comfortabel voelen in uw tweede huis betekent een juiste balans creëren tussen temperatuur en vochtigheid. Wat de weersomstandigheden ook zijn, ons assortiment airco’s omvat een perfecte match voor elk voertuig, ongeacht de afmetingen en vorm.

Dakairco voor werkmaterieel

Dometic levert tevens dakairco’s voor werkmaterieel. Deze dakairco’s zijn ideaal voor landbouw- en industriële voertuigen met een bestuurderscabine, zoals kranen en vorkheftrucks. De krachtige maar zeer efficiënte omvormertechnologie garandeert snelle koeling. Ontworpen om trillingen te minimaliseren voor stille prestaties.

Airco Accesoires

Om ervoor te zorgen dat uw Dometic airconditioners atijd maximaal presteert, bied Dometic U een ruime selectie accesoires en vervangende onderdelen. Het gaat hierbij om Luchtfilters, Luchtverdeelbox componenten ondersteunende warmte modules, relais en nog veel meer.

Camper & Caravan Airco.

Dakairco Werkmaterieel

Airco Accesoires