Startonderbrekers

Acebikes

De motor toebehoren zijn van de fabrikant Acebikes, die gespecialiseerd zijn in de ontwerpen, ontwikkelingen en innovatie van het transporteren van motoren. Zij bieden kwalitatief zeer goede producten die ook zeer gebruikers vriendelijk worden gemaakt.

Het vervoeren van uw motor doet u uiteraard zo veilig en gemakkelijk mogelijk. In de praktijk blijkt het vaak moeilijk om een motor vas te zetten met de standaard hulpmiddelen die beschikbaar zijn voor het vastzetten van lading. Om dit makkelijker te maken zijn er diverse materialen en hulpmiddelen verkrijgbaar.

Praktisch & Stabiel

Daarmee staat uw motor als een huis: Of u uw motor nu ruimtebesparend wilt opbergen in de garage of op een aanhanger wilt vervoeren, Acebikes biedt de geschikte oplossing voor dit probleem. Ook op de hefbrug staat uw motor dankzij Acebikes als een huis. Een het gebruik is net als het hele systeem ongekend eenvoudig.

Het Nederlandse bedrijf Acebikes is de uitvinder van het systeem om het voorwiel van de motor vast te zetten. Er zijn echter inmiddels veel imitatie producten verkrijgbaar, die in de meeste gevallen minder betrouwbaar en effectief werken dan de originele Acebikes SteadyStands. Daarom adviseren wij om altijd te kiezen voor het origineel, om transport schade aan uw motorfiets te voorkomen.